4 Data Integratie Webinars

Meer weten?
11 mei 2021

Heb je ook stress bij het beheer van je geodata? Tijdens deze serie van vier gratis webinars leer je van de GIM experts hoe je het maximale uit je data haalt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je alles over de nieuwe versie van FME, het automatiseren van je datastromen, de kracht van geo-segmentatie, integreren van streaming data en de nieuwe mogelijkheden voor BIM-GIS integratie. Schrijf je nu in en til je databeheer naar een hoger niveau.

Programma


Wat is er nieuw in FME 2021? (REPLAY) 

FME2021

Integreren en uitwisselen van data wordt nog makkelijker met de nieuwe versie van FME.  Ondertussen is  FME een gevestigde waarde binnen de GIS-wereld, maar dat wil niet zeggen dat SAFE Software het rustig aan doet, integendeel. Ook dit jaar ligt er een nieuwe versie klaar en die bevat opnieuw een reeks handige nieuwigheden. Zo is het uitwisselen en integreren van je (geo)data met FME 2021 sneller, gebruiksvriendelijker en veelzijdiger dan ooit. Bert Akkermans, Product Manager FME wijst je de weg in de nieuwe versie en beantwoordt al je vragen. (Schrijf je nu in)


Hoe een een sterkere klantrelatie uitbouwen dankzij geo-segmentatie (REPLAY)

Geo-segmentatie

Elke organisatie droomt ervan: de behoeften van klanten tot in detail in kaart brengen en een ervaring op maat bieden. Maar vaak ontbreken daarvoor de juiste tools. Daarom steunt consumentenmarketing steeds meer op persona’s: prototypen van klanten en prospects, elk met hun eigen verwachting, leefwereld en gedrag. Maar hoe koppel je persona’s aan je klantenbestand? En misschien wel belangrijker: heb je de juiste inzichten of kunnen aanvullende (geo-)segmentatiedata een rol spelen? Dit webinar wordt in het Engels gepresenteerd. (Schrijf je nu in)


Hoe BIM en GIS naadloos integreren? (REPLAY)

BIM-GIS Webinar

Building Information Modelling (BIM) en Geografische Informatiesystemen (GIS) lijken aparte werelden, elk met hun eigen standaarden en toepassingen. Dankzij nieuwe integratiemogelijkheden ontdekken overheden, nutsbedrijven en de bouwsector het enorme potentieel van de kruisbestuiving tussen beide technologieën. Zo kun je de interactie van een nieuw gebouw met zijn ruimere context modelleren of BIM informatie gebruiken om GIS systemen te verrijken. Tijdens dit webinar leer je aan de hand van praktische voorbeelden hoe je BIM en GIS data kunt combineren in BIM, GIS, eXtended Reality en Gaming tools.    Dit webinar wordt in het Engels gepresenteerd. (Schrijf je nu in)


Zet je data op automatische piloot met FME Server (REPLAY)

FME Server webinar

FME Server tilt je data-integratie naar een hoger niveau. De recente updates openen een schat aan nieuwe mogelijkheden om data te delen binnen en buiten jouw organisatie. Zo zet je met Automations in enkele kliks automatische processen op, organiseer je met Streams de integratie van realtime en IoT data en deel je data intern en extern via de handige FME Server Apps. Tijdens dit webinar leer je de hoe je nieuwste mogelijkheden van FME Server kan inzetten binnen je eigen organisatie aan de hand van praktische  toepassingen. Dit webinar wordt in het Engels gepresenteerd. (Schrijf je nu in)

Meer nieuws