Werken bij GIM

Wilt u aan de slag bij een innoverend bedrijf? Bent u geïnteresseerd in GIS, Geo-ICT, Aardobservatie, Geomarketing? Raadpleeg hier onze vacatures.

Onze verwachtingen

Wat we zoeken bij potentiële kandidaten, is de typische GIM-spirit: motivatie, passie voor je werk, ambitie, openheid, leergierigheid, een positieve ingesteldheid, klantgerichtheid, flexibiliteit en teamspirit. Als u in dit rijtje past, hebben we zeker de geknipte uitdaging voor u. 

Ons team

Optimale klantenservice staat of valt met de medewerkers die deze verlenen – en met het team dat zij samen vormen. Voor GIM zijn de keuze van geknipte medewerkers en de samenstelling van topteams dan ook van het grootste belang. Waar we op letten?

 • Multidisciplinair
  De opdrachten die GIM uitvoert zijn vaak complex en disciplineoverschrijdend. Daarom is ons team multidisciplinair: een 50-tal geografen, bio- en burgerlijk ingenieurs, natuurkundigen, biologen en informatici.
   
 • De juiste persoon op de juiste plaats
  Onze medewerkers maken deel uit van expertisegroepen. Die worden ingezet in specifieke projecten; ze laten toe dat medewerkers zich specialiseren en doorgroeien.
   
 • Vorming
  GIM is een lerende organisatie, zowel op het vlak van technologie – die razendsnel evolueert in ons vakgebied – als van persoonlijke competenties: projectbeheer, tijdsbeheer, communicatie, talen, …


Onze werkplek

De GIM-kantoren bevinden zich in Leuven en Gembloux. Soms werken medewerkers gedurende een bepaalde tijd bij één van onze klanten.

Ons aanbod

Wat u bij ons mag verwachten? Een competitief salarispakket én verschillende voordelen, naargelang uw cv en ervaring: maaltijdcheques, een bedrijfswagen en tankkaart, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering, jaarlijkse verkoopbonus, een mobiel abonnement. 

Vacatures

Hieronder kunt u de openstaande vacatures terugvinden. 
U wil graag werken bij GIM, maar u kan uw profiel niet terugvinden in de posities hieronder? Aarzel niet en stuur ons vrijblijvend uw cv via jobs_nl@gim.be

Werken bij GIM