Werken bij GIM

Werken bij GIM

Meer weten?

Werken bij GIM

Wil je aan de slag bij een innoverend bedrijf? Ben je geïnteresseerd in GIS, Geo-ICT, Aardobservatie, Location Intelligence? Raadpleeg hier onze vacatures.

Onze verwachtingen

Wat we zoeken bij potentiële kandidaten, is de typische GIM-spirit: motivatie, passie voor je werk, ambitie, openheid, leergierigheid, een positieve ingesteldheid, klantgerichtheid, flexibiliteit en teamspirit. Als je in dit rijtje past, hebben we zeker de geknipte uitdaging voor jou. 

Ons team

Optimale klantenservice staat of valt met de medewerkers die deze verlenen – en met het team dat zij samen vormen. Voor GIM zijn de keuze van geknipte medewerkers en de samenstelling van topteams dan ook van het grootste belang. Waar we op letten?

 • Multidisciplinair
  De opdrachten die GIM uitvoert zijn vaak complex en disciplineoverschrijdend. Daarom is ons team multidisciplinair: een 75-tal geografen, bio- en burgerlijk ingenieurs, natuurkundigen, biologen, artificial intelligence experts en informatici.
   
 • De juiste persoon op de juiste plaats
  Onze medewerkers maken deel uit van expertisegroepen. Die worden ingezet in specifieke projecten; ze laten toe dat medewerkers zich specialiseren en doorgroeien.
   
 • Vorming
  GIM is een lerende organisatie, zowel op het vlak van technologie – die razendsnel evolueert in ons vakgebied – als van persoonlijke competenties: projectbeheer, tijdsbeheer, communicatie, talen, …


Onze werkplek

De GIM-kantoren bevinden zich in Leuven en Gembloux. Is je thuiskantoor echter voor jou de plek waar je op en top productief bent? Onze teams beslissen onderling in welke mate en wanneer ze van thuis aan de slag gaan. Soms werken medewerkers gedurende een bepaalde tijd bij één van onze klanten.

Ons aanbod

Wat je bij ons mag verwachten? Een competitief salarispakket én verschillende voordelen, naargelang je cv en ervaring: een mobiliteitsbudget, een hospitalisatieverzekering, een uitgebreide groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, een mobiel abonnement. 

Vacatures

Hieronder kun je de openstaande vacatures terugvinden. 
Je wil graag werken bij GIM, maar je kunt je profiel niet terugvinden in de posities hieronder? Aarzel niet en stuur ons vrijblijvend je cv via iris.jans@gim.be

Werken bij GIM