Vastgoed

Heldere inzichten voor een duurzaam immobeheer

Meer weten?

Vastgoed waarderen, doelgericht prospecteren en slim investeren in duurzame energie: met betrouwbare ruimtelijke data en analyses neem je betere beslissingen.

Onze antwoorden op uitdagingen voor Vastgoed

Vastgoed

De waarde van je vastgoedportefeuille precies inschatten

Wat zijn de panden in je portefeuille nu echt waard? Residentieel vastgoed correct waarderen is een kunst. De juiste data helpen je een heel eind op weg.

Wil je snel en efficiënt vergelijkingspunten zoeken, schattingsverslagen opmaken of je portefeuille monitoren?

Door informatie uit verschillende bronnen te combineren, kan je de schatting steeds vaker zonder plaatsbezoek uitvoeren. Het automatisch waarderingsmodel dat we met Immoparse ontwikkelden, biedt de hoogst beschikbare kwaliteit voor residentieel vastgoed in België.

Producten en diensten
Belmap Automated Valuation Model

Vastgoed

Doelgericht prospecteren

Ben je op zoek naar een woning met een zwembad, een magazijn van een bepaald aantal vierkante meter of een kantoor met eigen parking? Wil je nagaan waar het grootste potentieel ligt voor een investering in zonnepanelen?

Een zoektocht naar panden met specifieke kenmerken kan heel wat tijd in beslag nemen. Gelukkig zijn ruimtelijke analyses en artificiële intelligentie op basis van geodata vandaag game changers in de immosector.

Dankzij de haarfijne adres-, gebouw-, perceel- en omgevingsinformatie uit Belmap zoek je snel en gericht naar panden die perfect beantwoorden aan jouw ideale prospectieprofiel.  

Producten en diensten
Belmap Marketing and Prospection

Vastgoed

Energetisch renoveren

Als eigenaar, beheerder, studiebureau of Esco is het soms moeilijk om de juiste, gedetailleerde gebouwinformatie te vinden om een energetische renovatie uit te voeren.  

Met Belmap krijg je toegang tot alle beschikbare informatie over elk gebouw in de Benelux. Daktype, volume, leeftijd, aanwezigheid van zonnepanelen, zonnepotentieel, asbestrisico … je tovert het in een oogwenk tevoorschijn met de handige “Query Me”-service.

Klanten aan het woord
Lees hoe GIM mee instond voor de ontwikkeling van de zonnekaart voor Vlaanderen. 

Producten en diensten: 
Belmap API

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  Véronique De Laet

  Véronique De Laet

  Business Line Manager Private Sector bij GIM

  +32 16 40 30 39 +32 16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst

  Geïnteresseerd in wat we doen?

  Laat het ons weten