Internationale Organisaties en NGO’s

Meer weten?

Actuele en precieze geo- en demografische informatie over ontwikkelingsgebieden is een must voor internationale organisaties en ngo’s. Zo kunnen ze hun faciliteiten op de meest geschikte plek opzetten en hun ontwikkelingshulp efficiënt coördineren.

Onze antwoorden op uitdagingen voor Internationale Organisaties en NGO’s

Internationale Organisaties en NGO’s

Nederzettingen nauwgezet detecteren en in kaart brengen

Om ontwikkelingshulp van daadkracht te voorzien, is er niet alleen betrouwbare demografische informatie nodig, maar ook accurate geo-inzichten. En dat terwijl die info voor ontwikkelingslanden vaak ontbreekt of om de haverklap verandert.

De omvang, bevolkingsdichtheid en -groei van sloppenwijken bepalen? Menselijke nederzettingen, infrastructuur en veranderingen in het (stedelijk) landschap detecteren? De aardobservatiediensten van GIM gebruiken satellietbeelden om een antwoord te formuleren op vragen van hulporganisaties of ngo's. Zo krijgen ze – op kostenefficiënte wijze – objectieve geo- en demografische analyses omtrent de meest uitgestrekte ontwikkelingsgebieden.

Meer weten? Ontdek hoe GIM de Nigeriaanse deelstaten Kaduna en Bauchi in kaart bracht om het poliovaccinatieprogramma van e-Health van succes te verzekeren of hoe Manilla zijn sloppenwijken in beeld bracht met behulp van satellietbeelden. 

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  Véronique De Laet

  Véronique De Laet

  Business Line Manager Private Sector bij GIM

  +32 16 40 30 39 +32 16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst

  Geïnteresseerd in wat we doen?

  Laat het ons weten