Telecom

De rol van geodata voor 5G en glasvezelnetwerken

Meer weten?

De kostprijs voor de uitrol van nieuwe 5G- en glasvezelnetwerken is hoog. Accurate en nauwkeurige geodata, zoals actuele adresgegevens en fijnmazige landbedekkingskaarten, helpen je om efficiënt nieuwe netwerken te plannen en te realiseren.

Onze antwoorden op uitdagingen voor Telecom

Telecom

Foutloos adresbeheer voor je organisatie

Plan je nieuwe glasvezelnetwerken en zoek je een betrouwbaar referentiebestand voor straatinspecties? Wil je klanten en prospecten nauwkeurig lokaliseren?

Met Belmap Master Address Management werk je steeds met de meest recente adresgegevens. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en kwaliteitscontrole.

Klanten aan het woord
Zo krijgt operator ASTRID de politie snel op de juiste locatie

Producten en diensten
Belmap Master Address Management

Telecom

Nieuwe tracés uittekenen voor een glasvezelnetwerk

Om nieuwe tracés voor een glasvezelnetwerk in te plannen, is een helder beeld nodig van het type weg en trottoirbedekking. Voor het comfort van weggebruikers en succes van de werken, wil je dat het openleggen en opnieuw toedekken van straten en trottoirs zo vlug en efficiënt mogelijk gebeurt.

Dankzij Belmaps gedetailleerde classificatie van bodembedekking bespaar je heel wat tijd en kosten.

Lees ook hoe geodata de uitrol van glasvezelinfrastructuur mogelijk maken >

Telecom

Nutsinfrastructuur inventariseren en analyseren

Wil je bestaande infrastructuur zoals verlichtingspalen gebruiken als drager voor nieuwe glasvezelnetten? Of wil je weten of  een huisgevel geschikt is voor aanleggen van nieuwe communicatiekabels? Hou dan zeker rekening met de exacte locatie, het type paal en de afstand tussen huisgevels en palen onderling.

Dankzij artificiële intelligentie identificeren we zowel verticale als horizontale objecten, zoals verlichtings- en elektriciteitspalen en segmentatie van objecten op huisgevels (dakgoothoogte, ramen,…). GIM integreert naadloos deze informatie in je bestaande applicaties.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  Bart Tuyteleers

  Bart Tuyteleers

  Business Development Manager

  016403039 016403039

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst

  Geïnteresseerd in wat we doen?

  Laat het ons weten