Geo-ICT

Je omgeving beter begrijpen en organiseren

Meer weten?

Je omgeving beter begrijpen en organiseren? Steun op geo-applicaties op maat die niet naast maar mét je andere toepassingen werken.

Een perfecte parkeergeleiding verzekeren in grote steden, het zonne-potentieel berekenen van alle Vlaamse daken of een vlotte uitwisseling garanderen van informatie bij grote werkzaamheden: geo-applicaties zijn onmisbaar om je omgeving beter te begrijpen en te organiseren.  

Kies de oplossing die je past

Geo-toepassingen integreren in je organisatie kan via verschillende platformen:

WebGIS

Gebruik WebGIS technologie om interactieve kaarten in te passen in je website of intranet. Van beheer tot visualisatie en diepgaande analyses van je geografische data: de mogelijkheden zijn legio. Speciaal voor op maat WebGIS toepassingen ontwikkelde GIM het modulaire raamwerk Geoblox speciaal voor het bouwen van ruimtelijke toepassingen op maat met geavanceerde dataexploratie, -bewerking en -analyse. 

Desktop GIS

Desktop GIS software zoals QGIS en ArcGIS zijn uiterst geschikt om geavanceerde ruimtelijke analyses te maken, te publiceren en te delen binnen je organisatie. Ook deze tools kunnen we perfect op maat snijden van jouw organisatie en processen.

Mobiel GIS

Je informatie overal en altijd vlot toegankelijk maken? Responsieve websites, apps en hybride oplossingen voldoen aan al je vereisten. 

Lees hier hoe een mobiele app wordt ingezet bij de bouw en het onderhoud van een nieuwe autosnelweg

Open source GIS

Wil je niet gebonden zijn aan één fabrikant én besparen op licentiekosten? Krachtige Open Source tools zoals PostGISGeoServerGeoNetworkOpen LayersQGIS zijn wereldwijd ingeburgerd bij tal van bedrijven en overheden. 

Samenwerken met GIM: hoe voelt dat ?

Als onafhankelijke Geo-ICT-integrator heeft GIM een diepgaande kennis van de geo-industrie. Bij het ontwikkelen van applicaties steunen we op vier basisprincipes:

 • Uitgekiend projectmanagement en een lifecycleaanpak: we nemen de verantwoordelijkheid op ons van ontwerp over implementatie tot onderhoud. 
 • We zijn niet gebonden aan één fabrikant of technologie, maar stellen een oplossing voor aangepast aan jouw specifieke behoeftes. 
 • Onze ontwikkelingen zijn conform industriestandaarden. We zijn ook grote fan van open standaarden zoals vastgelegd door het OGC. Veel klanten doen een beroep op onze expertise om hun data en services af te stemmen op de INSPIRE richtlijn en High-Value Datasets (HVD).
 • Gebruiksgemak staat centraal in ons ontwerp. Niet toevallig winnen onze klanten geregeld awards voor de geo-applicaties die ze met GIM realiseren. 

Zoek je een geo-partner die met je meedenkt over hoe je best voldoet aan je wettelijke verplichtingen, je productiviteit verhoogt of je dienstverlening verbetert? Geef ons een seintje. We zijn één en al oor.

Onze klanten aan het woord

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  An Heirman

  An Heirman

  Project & Relation Manager

  +32 (0)16 40 30 39 +32 (0)16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst