Consultancy

Een geo-injectie voor je projectteam

Meer weten?

GIMs CASE-team (Customer Alliance and Services) is een groep van doorwinterde Geo-experts. Zij koppelen jarenlange ervaring in GIS-projecten aan verregaande kennis van IT, data science, business analyse en projectmanagement. Klanten doen een beroep op hun expertise om hun projectteams te versterken met specifieke geo-kennis. Een extra troef is hun externe blik en innoverende ideeën, gevormd vanuit ervaring in verschillende organisaties en sectoren.

Engagement troef

Onze experten engageren zich voor een langere periode. Ze worden een volwaardig lid van het projectteam of zetten co-creatieprojecten op in gemengde teams samen met de klant.  De missie van het projectteam is ook hun missie. Zo bouwen ze een diepe kennis op van de omgeving en de uitdagingen die eigen zijn aan elk project.

Direct inzetbare expertise

De leden van het team zijn allen doorwinterde geo-experts met heel wat jaren op de teller bij overheden, nutsbedrijven en telecomoperatoren. Ze beschikken over kennis en ervaring in één of meerdere van de volgende domeinen:  GIS applicatie-ontwikkeling, het opzetten en onderhouden van GIS systemen, het integreren van geodata en het verbeteren van datakwaliteit. Daarnaast zijn ze vertrouwd met principes van Agile development. Sommigen zijn ook gediplomeerde Scrum-masters.

Meer weten? 

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  Lena Brondeel

  Lena Brondeel

  Business Line Manager bij GIM

  +32 16 40 30 39 +32 16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst