Master Address Management

Foutloos adresbeheer voor je organisatie

Meer weten?

Adresbeheer is vaak een enorme puzzel. Adressen veranderen continu, een fout sluipt al snel in je bestand, en mogelijk heb je zelfs verschillende databronnen in allerlei formaten. Met Belmap haal je een oplossing in huis die je adresbeheer stroomlijnt.

Veel organisaties worstelen met het correct beheer van hun adressen. Toch zijn vaak die gegevens essentieel om processen als sales, marketing en logistiek te vlot te laten lopen.

Al je adressen uit één kwalitatieve bron

Belmap integreert permanent adresgegevens uit verschillende officiële, commerciële en eigen bronnen. Intelligente, zelflerende algoritmes bepalen dagelijks welke bron de meest kwalitatieve informatie bevat. Zo maak je op elk moment gebruik van de best beschikbare adresinformatie, en dat voor heel België.

Belmap zorgt voor de adressen, jij voor je klanten

Deze  oplossing combineert het beste van twee werelden: je werkt steeds met de meest recente adresgegevens. Maar over het onderhoud en de kwaliteitscontrole dien je je geen zorgen te maken.

Dankzij Belmap beschik je over een reeks krachtige features en diensten die je productiviteit opkrikken:

 • Alle Belgische addressen en subadressen in één geharmoniseerd datamodel.
 • Automatische adresnormalisatie: zo krijg je altijd de juiste schrijfwijze en taalversies van een adres.
 • Geocoderen  en omgekeerd geocoderen: elk adres krijgt een precieze locatie mee op een kaart, wat rijke info oplevert voor je planning, prospectie of marktanalyse.
 • Beheer vlot greenfield-adressen voor nieuwbouwprojecten, en vermijd zo spookadressen in je database.
 • Een unieke code voor elk adres, die de bron en geschiedenis ervan toont. Met deze code leg je ook makkelijk links naar andere Belmap-toepassingen.

Master Address Management

Op maat van jouw situatie

Je bepaalt zelf hoe je de adresgegevens ontsluit. Geregelde updates, permanente service via een API of geïntegreerd met je eigen IT-omgeving? Aan jou de keuze. Verandert je behoefte? Dan past Belmap zich aan.

Leer alles over Belmap, de meest complete bron voor adres- en gebouwinformatie in België.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  Véronique De Laet

  Véronique De Laet

  Project Manager

  +32 16 40 30 39 +32 16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst