GIS Training Center

GIS Training Center

Meer weten?

Praktische info over ons GIS-opleidingscentrum

We are all geo-experts!

Dat is ons motto!  Ben je het nog niet maar wil je het worden? Dan ben je bij het GIS Training Center aan het goede adres.

Kom je een opleiding volgen? Lees dan deze praktische info.

  • De open opleidingen in vaste kalender vinden plaats in Leuven (Nederlandstalig) of in Gembloux (Franstalig).
  • Maatopleidingen gaan door in Leuven, Gembloux of op een met jou overeengekomen locatie.
  • De cursussen starten om 9 uur en eindigen om 16.30 uur.  ’s Middags krijg je een lunch aangeboden.
  • De inschrijving voor een cursus is persoonlijk.  Ben je verhinderd, dan kan je je laten vervangen door een collega.  Gelieve in dat geval contact op te nemen met Tina Artoos, per e-mail of telefonisch (+32 16 40 30 39)
  • Annulaties dienen schriftelijk gemeld te worden.  Bij annulatie wordt de helft van het inschrijvingsgeld gefactureerd.  Meld je op minder dan 7 kalenderdagen voor de start van de cursus af, dan bent je het volledige bedrag verschuldigd.  Ook als je niet deelneemt zonder ons te verwittigen, dien je het volledige bedrag te betalen.
  • GIM behoudt het recht bij onvoldoende belangstelling cursussen te annuleren, en dit tot vijf dagen voor de gemelde aanvangsdatum.  Was je al ingeschreven en had je al betaald, dan wordt het inschrijvingsgeld volledig teruggestort.  Indien mogelijk, stellen we je een alternatief voor. 
  • Wil zeker zijn van de kleine lettertjes?  Lees onze volledige verkoopsvoorwaarden

Landmeter-experten

Landmeter-experten kunnen voor hun permanente vorming terecht in het GIS Training Centre en dit voor de helft van de gegeven uren.  GIM is erkend als organisator van vormingen voor de landmeter door de Federale Raad.

Geïnteresseerd in wat we doen?

Laat het ons weten