GIS Maatopleiding

Contacteer ons nu voor een opleiding op maat

Volg een GIS training volgens jouw behoefte. Waar en wanneer je wil, met eigen data.

Niet gevonden wat je zocht in ons open opleidingaanbod?  Of beantwoordt één van onze cursussen wel degelijk aan jouw opleidingsvraag, maar hebben meerdere personen van je organisatie er interesse voor?  Heb je specifieke wensen of wil je werken met eigen data? Ga dan voor een maatopleiding.

Je specifieke GIS-behoeften vormen de basis om de inhoud van de opleiding te bepalen.  Er wordt rekening gehouden met de voorkennis en het te behalen kennisniveau van de deelnemers.  Je krijgt maximale flexibiliteit over de te behandelen onderwerpen, leerdoelen, planning, taal en plaats van afspraak.

Alle cursussen die vermeld staan in het opleidingsoverzicht zijn beschikbaar als maatopleiding.  Daarbij wordt ofwel hetzelfde programma gevolgd – met eigen accenten en gebruik van eigen data bij de oefeningen.  Of we passen het programma aan volgens je eigen noden. Ook belangrijk: maatopleidingen worden klassikaal en online aangeboden.

Coronaveilig training volgen bij GIM: klassikaal en online

Uiteraard hechten we veel belang aan de gezondheid van onze cursisten en medewerkers. Daarom bieden we je de keuze om je maatopleidingen klassikaal of online te organiseren.

Verkies je klassikale training met persoonlijk contact met de docent? Dan richten we de training Coronaveilig in. We zorgen voor een ruim lokaal, aangepast aan het aantal deelnemers en nemen alle nodige hygiënemaatregelen.

Wil je de training liever online organiseren? Geen probleem. We beschikken over alle uitrusting en software om de cursist online te begeleiden. Gebruik je liever je eigen videoconferencesysteem ? Prima, we gaan samen op zoek naar de beste oplossing.   In beide gevallen zorgen we voor een evenwichtige mix van klassikale en individuele begeleiding.

Contacteer GIM nu voor meer informatie over een maatopleiding

Geïnteresseerd in wat we doen?

Laat het ons weten