De mensen achter GIM

Meer weten?

Ons team telt ruim 70 experts die dagelijks in de weer zijn om onze klanten heldere geo-inzichten te bieden. Dit zijn de mensen die dit alles in goede banen leiden.

christophe adriaensen

Christophe Adriaensen

Sinds juni 2022 is Christophe de CEO van GIM. Zijn sterke interesse in alle aspecten van bedrijfsmanagement en zijn 20 jaar ervaring in de GIS-sector maken van hem een veelzijdige manager.  Hij is het klankbord voor onze teams en adviseert ze in hun dagelijkse operaties zodat ze het beste van zichzelf kunnen geven, in lijn met de missie en visie van GIM.

vital schreurs

Vital Schreurs

Vital is oprichter van GIM en één van de pioniers in geografische informatie. Lang geleden was hij al overtuigd van het potentieel van geodata voor diverse toepassingen. Na 27 jaar als CEO gaf hij in 2022 het stokje door om zich te concentreren op de strategie en financiën bij GIM. Zijn missie blijft onveranderd: een digitale tweeling van onze omgeving bouwen.

babs dumont

Babs Dumont

Babs is HR & Operations Director. Na meer dan 18 jaar bij GIM kent ze het reilen en zeilen als geen ander. Dankzij haar passie voor mensen en organisaties zorgt ze ervoor dat iedereen efficiënt en respectvol kan samenwerken. Als ambassadeur van de GIM cultuur streeft ze naar autonomie en vertrouwen voor elke werknemer zodat talenten kunnen groeien en teams kunnen floreren.

steven smolders

Steven Smolders

Steven is onze Technology Director. Bij hem kun je aankloppen voor complexe vragen die je bij niemand anders kwijt kan. Samen met zijn Innovatieteam is hij dagelijks in de weer met het ontwikkelen van nieuwe producten voor onze klanten. 

lena brondeel

Lena Brondeel

Gedreven door het omzetten van data naar duidelijke locatie-inzichten en gepassioneerd door project delivery en strategie: maak kennis met Lena Brondeel. Ze leidt ons team van experten dat nutsbedrijven en industrie helpt met diensten en oplossingen voor geodata integratie..

Veronique De Laet

Veronique De Laet

Veronique is geografe, informaticus en een gedreven projectleider. Klanten uit de privésector kunnen op haar team rekenen om hun concurrenten een stap voor te blijven dankzij slimmere locatie-inzichten.

an heirman

An Heirman

GIS & geodata, GeoICT, GDI, INSPIRE: voor al deze thema's kloppen overheden al meer dan 20 jaar bij GIM aan. Eerlijk, mocht iemand ooit een kwis organiseren over GIS in Vlaanderen, zouden An en haar team moeilijk te kloppen zijn.

diederik tirry

Diederik Tirry

Gepassioneerd door geodata, een hart voor productontwikkeling en een agile mindset: Diederik is de geknipte coach van het Geodata Product Team binnen GIM. Zij staan in voor de dagelijkse integratie en update van massa's data in Belmap, onze 3D databank van gebouwen en adressen. 

Mathieu Van Wambeke

Mathieu Van Wambeke 

Mathieu vond zijn passie in geografie. Met een IT-achtergrond staat hij nu aan het hoofd van het fijne team dat elke dag de Waalse, Brusselse en Luxemburgse overheden helpt om de buitengewone waarde van locatie te begrijpen.

Geïnteresseerd in wat we doen?

Laat het ons weten