De mensen achter GIM

Meer weten?

Bij GIM zijn we net echte mensen, maar dan met bakken geo-ervaring. Meer dan 70 experts zijn dagelijks in de weer dagelijks voor jouw heldere inzichten. Dit zijn de mensen die dit alles in goede banen leiden.

vital_schreurs

Vital Schreurs

Vital is Managing Director van GIM. 25 jaar geleden zag hij al het enorme potentieel van geodata in diverse sectoren en richtte GIM op vanuit een drive om kennis en kunde te vermarkten. Vital zet zich ook in voor de ontwikkeling van de geosector in België als lid van diverse sectororganisaties.

caroline_heylen

Caroline Heylen

Caroline is mede-oprichter en Operations Director. Dankzij haar passie voor technologie en organisatie zorgt Caroline ervoor dat alle GIMmers efficiënt kunnen samenwerken. Caroline is ook één van de bezielers van FLAGIS, de Vlaamse vereniging van gebruikers van geografische data.  

christophe_adriaensen

Christophe Adriaensen

Als Sales & Marketing Director is Christophe dagelijks in de weer met klanten en partners.  Hij pendelt tussen onze kantoren in Gembloux en Leuven en coacht onze teams in het opbouwen van langetermijnrelaties met klanten.

Steven Smolders

Steven Smolders

Steven is onze Technology Director. Bij hem kun je aankloppen voor complexe vragen die je bij niemand anders kwijt kan. Samen met zijn Innovatieteam is hij dagelijks in de weer met het ontwikkelen van nieuwe producten voor onze klanten. 

veronique_delaet

Veronique De Laet

Veronique is geografe, informaticus en een gedreven projectleider. Klanten uit de privésector kunnen op haar team rekenen om hun concurrenten een stap voor te blijven dankzij slimmere locatie-inzichten.

Sébastien_delhays

Sébastien Delhay 

Met een track record als IT consultant en projectleider is Sébastien de geknipte man om ons uitgebreid leger van experten dat nutsbedrijven en infrastructuurbeheerders bedient te coördineren. 

babs_dumont

Babs Dumont

Babs waakt over onze Human Resources. De juiste talenten aantrekken en GIMmers laten groeien en bloeien is wat haar drijft. Als je tips wil uitwisselen over teamwork, zelfsturing, coaching en alle uitdagingen die hierbij komen kijken, dan ben je bij Babs aan het juiste adres. 

an_heirman

An Heirman

GIS & geodata, GeoICT, GDI, INSPIRE: voor al deze thema's kloppen overheden al meer dan 20 jaar bij GIM aan. Eerlijk, mocht iemand ooit een kwis organiseren over GIS in Vlaanderen, zouden An en haar team moeilijk te kloppen zijn.

thierry_meessen

Thierry Meessen

Klanten kennen Thierry als een toegewijd projectleider die alle ins en outs van geotechnologie onder de knie heeft. Wij kennen hem als een gedreven people manager van het team dat overheden bedient in Brussel, Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg.

pol_pardon

Pol Pardon

Facturen, rapporten en betalingen? Dankzij Pol mag de rest van GIM op beide oren slapen. Zijn team van Financiën en Administratie zorgt ervoor dat de rekening klopt en dat iedereen zich welkom voelt in  ons office-with-a-view. 

Geïnteresseerd in wat we doen?

Laat het ons weten