De mensen achter GIM

Meer weten?

Ons team telt ruim 70 experts die dagelijks in de weer zijn om onze klanten heldere geo-inzichten te bieden. Dit zijn de mensen die dit alles in goede banen leiden.

vital_schreurs

Vital Schreurs

Vital is Managing Director van GIM. Meer dan 25 jaar geleden zag hij al het enorme potentieel van geodata in diverse sectoren en richtte GIM op vanuit een drive om kennis en kunde te vermarkten. Vital zet zich ook in voor de ontwikkeling van de geosector in België als lid van diverse sectororganisaties.

caroline_heylen

Caroline Heylen

Caroline is mede-oprichter en Operations Director. Dankzij haar passie voor technologie en organisatie zorgt Caroline ervoor dat alle GIMmers efficiënt kunnen samenwerken. Caroline is ook één van de bezielers van FLAGIS, de Vlaamse vereniging van gebruikers van geografische data.  

christophe_adriaensen

Christophe Adriaensen

Als Sales & Marketing Director is Christophe dagelijks in de weer met klanten en partners. Hij pendelt tussen onze kantoren in Gembloux en Leuven en coacht onze teams in het opbouwen van langetermijnrelaties met klanten. Bovendien leidt Christophe ons team van experten dat de nutsbedrijven en infrastructuurbeheerders bedient.

Steven Smolders

Steven Smolders

Steven is onze Technology Director. Bij hem kun je aankloppen voor complexe vragen die je bij niemand anders kwijt kan. Samen met zijn Innovatieteam is hij dagelijks in de weer met het ontwikkelen van nieuwe producten voor onze klanten. 

Babs Dumont

Babs Dumont

Babs waakt over onze Human Resources. De juiste talenten aantrekken en GIMmers laten groeien en bloeien is wat haar drijft. Als je tips wil uitwisselen over teamwork, zelfsturing, coaching en alle uitdagingen die hierbij komen kijken, dan ben je bij Babs aan het juiste adres. 

Veronique De Laet

Veronique De Laet

Veronique is geografe, informaticus en een gedreven projectleider. Klanten uit de privésector kunnen op haar team rekenen om hun concurrenten een stap voor te blijven dankzij slimmere locatie-inzichten.

an_heirman

An Heirman

GIS & geodata, GeoICT, GDI, INSPIRE: voor al deze thema's kloppen overheden al meer dan 20 jaar bij GIM aan. Eerlijk, mocht iemand ooit een kwis organiseren over GIS in Vlaanderen, zouden An en haar team moeilijk te kloppen zijn.

thierry_meessen

Thierry Meessen

Klanten kennen Thierry als een toegewijd projectleider die alle ins en outs van geotechnologie onder de knie heeft. Wij kennen hem als een gedreven people manager van het team dat overheden bedient in Brussel, Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg.

Diederik Tirry

Diederik Tirry

Gepassioneerd door geodata, een hart voor productontwikkeling en een agile mindset: Diederik is de geknipte coach van het Geodata Product Team binnen GIM. Zij staan in voor de dagelijkse integratie en update van massa's data in Belmap, onze 3D databank van gebouwen en adressen. 

Geïnteresseerd in wat we doen?

Laat het ons weten