Vast opleidingsaanbod en maatopleiding

Kies de GIS-opleidingsformule die u best past.

Vast opleidingsaanbod

In het opleidingsoverzicht maakt u kennis met de GIS-trainingen die in open kalender georganiseerd worden.  De geplande sessies van elke opleiding vindt u onder de beschrijving per opleiding. 

Sommige cursussen worden enkel op verzoek ingericht. Als u zich inschrijft voor een opleiding op verzoek, contacteren wij u om u op de hoogte te brengen van het te verwachten tijdsvenster waarin deze training zal plaatsvinden.  Van zodra een concrete datum geprikt wordt, verneemt u dit als eerste.  Een definitieve bevestiging van uw inschrijving volgt zodra het minimum aantal deelnemers bereikt is.

Maatopleiding

Niet gevonden wat u zocht in ons open opleidingaanbod?  Of beantwoordt één van onze cursussen wel degelijk aan uw opleidingsvraag, maar hebben meerdere personen van uw organisatie er interesse voor?  Ga dan voor een maatopleiding.

Uw specifieke GIS-behoeften vormen de basis om de inhoud van de opleiding te bepalen.  Er wordt rekening gehouden met de voorkennis en het te behalen kennisniveau van de deelnemers.  U krijgt maximale flexibiliteit over de te behandelen onderwerpen, leerdoelen, planning, taal en plaats van afspraak.

Alle cursussen die vermeld staan in het opleidingsoverzicht zijn beschikbaar als maatopleiding.  Daarbij wordt ofwel hetzelfde programma gevolgd – met eigen accenten en gebruik van eigen data bij de oefeningen.  Of we passen het programma aan volgens uw eigen noden.

Vast opleidingsaanbod en maatopleiding

Geïnteresseerd in wat we doen?