Vast opleidingsaanbod en maatopleiding

Vast opleidingsaanbod en maatopleiding

Graag een opleiding op maat van je organisatie?

Kies de GIS-opleidingsformule die je best past.

Vast opleidingsaanbod

In het opleidingsoverzicht maak je kennis met de GIS-trainingen die in open kalender georganiseerd worden.  De data van de geplande sessies van elke opleiding vind je onder de beschrijving per opleiding. 

Sommige cursussen worden enkel op verzoek ingericht. Als je je inschrijft voor een opleiding op verzoek, contacteren wij je om je op de hoogte te brengen van het te verwachten tijdsvenster waarin deze training zal plaatsvinden.  Van zodra een concrete datum geprikt wordt, verneem je dit als eerste.  Een definitieve bevestiging van je inschrijving volgt zodra het minimum aantal deelnemers bereikt is.

Maatopleiding

Niet gevonden wat je zocht in ons open opleidingaanbod?  Of beantwoordt één van onze cursussen wel degelijk aan jouw opleidingsvraag, maar hebben meerdere personen van je organisatie er interesse voor?  Ga dan voor een maatopleiding.

Jullie specifieke GIS-behoeften vormen de basis om de inhoud van de opleiding te bepalen.  Er wordt rekening gehouden met de voorkennis en het te behalen kennisniveau van de deelnemers.  Je krijgt maximale flexibiliteit over de te behandelen onderwerpen, leerdoelen, planning, taal en plaats van afspraak.

Alle cursussen die vermeld staan in het opleidingsoverzicht zijn beschikbaar als maatopleiding.  Daarbij wordt ofwel hetzelfde programma gevolgd – met eigen accenten en gebruik van eigen data bij de oefeningen.  Of we passen het programma aan volgens je eigen noden.

Contacteer ons nu voor een opleiding op maat. 

Vast opleidingsaanbod en maatopleiding

Geïnteresseerd in wat we doen?

Laat het ons weten