GIS Training Center

Praktische info over ons GIS-opleidingscentrum

We are all geo-experts!

Dat is ons motto!  Bent u het nog niet maar wilt u het worden? Dan bent u bij het GIM Training Center aan het goede adres.

Komt u een opleiding volgen? Lees dan deze praktische info.

  • De open opleidingen in vaste kalender vinden plaats in Leuven (Nederlandstalig) of in Gembloux (Franstalig).
  • Maatopleidingen gaan door in Leuven, Gembloux of op een met u overeengekomen locatie.
  • De cursussen starten om 9 uur en eindigen om 16.30 uur.  ’s Middags krijgt u een lunch aangeboden.
  • De inschrijving voor een cursus is persoonlijk.  Bent u verhinderd, dan kan u zich laten vervangen door een collega.  Gelieve in dat geval contact op te nemen met Tina Artoos, per e-mail of telefonisch (+32 16 40 30 39)
  • Annulaties dienen schriftelijk gemeld te worden.  Bij annulatie wordt de helft van het inschrijvingsgeld gefactureerd.  Meldt u op minder dan 7 kalenderdagen voor de start van de cursus af, dan bent u het volledige bedrag verschuldigd.  Ook als u niet deelneemt zonder ons te verwittigen, dient u het volledige bedrag te betalen.
  • GIM behoudt het recht bij onvoldoende belangstelling cursussen te annuleren, en dit tot vijf dagen voor de gemelde aanvangsdatum.  Was u al ingeschreven en had u al betaald, dan wordt het inschrijvingsgeld volledig teruggestort.  Indien mogelijk, stellen we u een alternatief voor. 
  • U wilt zeker zijn van de kleine lettertjes?  Lees onze volledige verkoopsvoorwaarden

KMO medewerkers genieten korting via de KMO Portefeuille

GIM is erkend als dienstverlener in het kader van de KMO portefeuille, peiler opleidingen.  Door hiervan gebruik te maken, besparen deelnemers uit kleine of middelgrote ondernemingen gevestigd in Vlaanderen tot 40% op hun opleidingsfactuur. 

Meer info over de KMO-portefeuille en hoe ervan gebruik maken, vindt u op deze webpagina.

Erkenningsnummer: DV.O110090

Landmeter-experten

Landmeter-experten kunnen voor hun permanente vorming terecht in het GIM GIS Training Centre en dit voor de helft van de gegeven uren.  GIM is erkend als organisator van vormingen voor de landmeter door de Federale Raad.

GIS Training Center

Geïnteresseerd in wat we doen?