Wie we zijn

20 jaar ervaring in geografische informatie. 60 gemotiveerde GIS experts. Meer dan 750 bedrijven en overheden als klant. Dat is GIM.

Onze expertise

GIM is dé expert in geografische informatie. Meer dan 750 bedrijven en overheden gebruiken onze slimme producten en oplossingen om betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Door de combinatie van onze expertise in geografische informatiesystemen, geo-marketing, geo-ICT, geodata en aardobservatie kan GIM u unieke inzichten aanreiken over de ruimtelijke dimensie van uw activiteiten.

Onze sterkte

Met 20 jaar ervaring en 60 medewerkers verspreid over onze kantoren in Leuven en Gembloux, telt GIM ruim 750 klanten. Hen willen we meerwaarde bieden. Klantgerichtheid en efficiëntie maken deel uit van ons DNA. Met een klantentevredenheidsgraad boven 85% worden we erkend als een betrouwbare en duurzame partner in het speelveld van geografische informatie.

Onze GIM-spirit

GIM streeft kwaliteit na, zowel in ons werk als in de manier waarop we omgaan met medewerkers en anderen. In onze samenwerking – zowel intern als met klanten en leveranciers – dragen we een aantal essentiële waarden hoog in het vaandel:

  • positief denken,
  • verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid,
  • klantgerichtheid,
  • respect voor medewerkers en leveranciers.

GIM beschikt over een ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat.

Wie we zijn

Geïnteresseerd in wat we doen?