Team Leader Professional Services

Meer weten?

GIM is een expert in geografische informatie. We helpen onze klanten om betere beslissingen te nemen en effectiever te werken door het gebruik van ruimtelijke inzichten. Je kunt gerust zeggen dat intelligente locatiesoftware en de verwerking van geodata onze passie is. Wij zijn een groeiend bedrijf, geloven in een zelfsturende cultuur en duurzame bedrijfsverantwoordelijkheid.

Hieronder vind je geen klassieke vacature, maar het verschil dat je zal maken in de vorm van een kort verhaal. Wil jij samen met ons werken aan een wereld waarin geodata mensen helpen om beter te leven en slimmere keuzes te maken? Laat het ons weten!

Als teamleider van het  'Customer Alliance & services' team binnen GIM ben ik verantwoordelijk voor het introduceren van onze oplossingen op de markt en het ontwikkelen van strategische initiatieven om toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten (overheden en nutsbedrijven). Omdat ik mezelf zowel in het Engels, het Frans als het Nederlands uitdruk, kan ik gemakkelijk diepe relaties opbouwen met dit diverse stakeholderlandschap in heel België. Ik ben in staat om mijn benadering van deze klanten te benchmarken en een verkoop- en key accountplan te ontwikkelen. Ik bouw en verdedig ook winnende voorstellen om mijn klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde van GIM.

Ik neem deel aan een co-creatieproces met onze klanten en coördineer met onze business lines om nieuwe kansen te identificeren. Ik verzamel middelen (mensen, materiaal, financiën, technologie) om nieuwe geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen en te lanceren. Waar mogelijk zoek ik de logische verbanden in onze oplossingenportfolio om ze kostenefficiënter te maken. In deze context creëer ik intelligentie rond de ontwikkeling van waardepropositie.

Ik organiseer feedbackstromen om ons bedrijfs- en verkoopplan te verbeteren. Om dit te bereiken, analyseer en evalueer ik doelstellingen en profiteer ik van onverwachte kansen. Ik zorg ervoor dat we in staat zijn om verkoopprognoses, offertes en aanbiedingen verder te ontwikkelen, verbeteren en beheren.

Als team leader houd ik toezicht op de professionele ontwikkeling van mijn team. Ik wijs rollen toe aan mijn teamleden, controleer de fit en geef feedback om deze te verbeteren. Ik stel prioriteiten en strategieën voor mijn team op en wijs middelen toe voor projecten / rollen. Ik definieer de parameters voor mijn team, neem verantwoordelijkheid rond PMO en budgetcontrole, en zorg ervoor dat mijn activiteiten betrouwbare cijfers opleveren die we kunnen gebruiken als basis voor verdere verbetering. Dankzij mijn eerdere ervaring als succesvolle teamleider in een IT- of GIS-servicegeoriënteerde omgeving, kan ik een samenhangende, goed georganiseerde en productieve teamomgeving creëren

Wat wij bieden?

Een boeiende carrière in een dynamische en sterk innoverende omgeving met heel veel ruimte voor eigen inbreng, eigenaarschap en initiatief. Bij GIM weten we dat medewerkers het verschil maken. We willen jou volop betrekken en kansen geven om ons bedrijf mee uit te bouwen. Uiteraard is dit aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en dito verloning inclusief extralegale voordelen. Er staat een gedegen inwerkprogramma op jou te wachten!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan een motivatiebrief met CV met vermelding van de referentie ‘Team Leader Professional Services’ naar:

jobs_nl@gim.be t.a.v. Iris Jans.

Stel je kandidaat!

Laat ons weten wie je bent en waarom je bij GIM wil werken. Stuur nu je motivatiebrief en CV naar jobs.nl@gim.be