GIS Architect

Meer weten?

GIM is expert in geografische informatie. We helpen klanten via slimme producten en oplossingen om betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Intelligente en toekomstgerichte locatie-software is onze passie en kernactiviteit. Ben je op zoek naar een fijne job in een inspirerende omgeving? Kom dan - samen met onze 70 Geo- en ICT-experten - bouwen aan toepassingen waarmee onze klanten het verschil maken.


Jouw rol

Je ontwikkelt en implementeert holistische, evoluerende en goed onderhoudbare (functionele en technische) oplossingen en streeft hierbij naar het verhogen van onze effectiviteit binnen GIM. Je neemt het voortouw om technische deadlines en kritische mijlpalen binnen onze teamplanning op te volgen en deze te respecteren.

Samen met het team hou je voeling met de markt en de verschillende klantengroepen zodat we kunnen anticiperen op hun verwachtingen en zij voorop blijven op de uitdagingen van morgen. Je bouwt actief mee aan nieuwe productdienstencombinaties en ontwikkelt een langetermijnvisie en strategie om de architectuur van onze oplossingen duurzaam vorm te geven binnen onze GEO-ICT-oplossingen en producten.

Dankzij jouw duurzame relaties en het actief zoeken naar waardevolle feedback en dialoog heb je een perfect zicht op de huidige en toekomstige noden van onze klanten en partners. Op een zelfstandige wijze maak je de link met beschikbare en toekomstige technologische trends en maak je slimme keuzes om duurzame oplossingen voor te stellen aan klanten en partners.

Het team van ontwikkelaars zien jou als een inspirerende en strategische collega die zijn/haar kennis en die van het team up to date houdt en kennisdeling stimuleert.
Door intelligente oplossingen voor te stellen en nieuwe technische ideeën toe te passen ga je op zoek naar hoe we meer met minder ressources kunnen doen. Je stimuleert op die manier dat collega’s op basis van hun vaardigheden en competenties efficiënt ingezet kunnen worden.
Je neemt de lead om oplossingen, processen en samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen en daagt collega’s, klanten en partners uit om uitdagingen vanuit een bredere scope en een vernieuwende insteek te bekijken.
 

Jouw profiel

Ben jij de ervaren Architect die steeds nadenkt hoe we beter, duurzamer en effectiever te werk kunnen gaan? Ben jij ervaren in het ontwerpen, implementeren en leveren van applicaties? Heb je een brede kennis van web en database technologieën, communicatie protocollen, integratie methodologieën, data management, security,…? Ben je gepassioneerd om de laatste technologieën op de voet te volgen en deze te integreren in vernieuwende toepassingen?  Wil jij een team, klanten en partners inspireren naar een hoger niveau?
Heb jij passie voor technologie en de toekomstige trends? Ben jij gericht op het hergebruiken van oplossingen en breng je alles in een bredere langetermijnvisie? Heb jij een uitstekende kennis van het Frans en een goede kennis van het Engels en Nederlands? Dan is dit een enorme meerwaarde.
Ben jij de Architect die we zoeken! Reageer snel en stuur ons jouw cv via jobs_nl@gim.be.

Deze pagina delen:

Stel je kandidaat!

Laat ons weten wie je bent en waarom je bij GIM wil werken. Stuur nu je motivatiebrief en CV naar jobs.nl@gim.be