GIS Analyst Vlaamse overheidssector

Meer weten?

GIM is expert in geografische informatie. We helpen klanten via slimme producten en oplossingen om betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Intelligente en toekomstgerichte locatie-software is onze passie en kernactiviteit. Ben je op zoek naar een fijne job in een inspirerende omgeving? Kom dan - samen met onze 70 Geo- en ICT-experten - bouwen aan toepassingen waarmee onze klanten het verschil maken.


Jouw rol

Hou je ervan GEO-data te manipuleren en te analyseren? Heb je tijdens je studies of je eerste werkervaring al kennis opgedaan van ETL en GIS tools zoals FME, ArcGiS en QGiS? Denk jij steeds aan bijleren, dingen beter en anders doen? Wil jij als professional groeien en jouw team daar mee laten van genieten? Dan is deze vacature vast en zeker iets voor jou:

Je gaat dankzij jouw GIS-expertise op zoek naar oplossingen voor specifieke GEO-vraagstukken en daagt jouw collega’s uit om slimme en duurzame oplossingen voor onze klanten te creëren. Binnen tal van projecten voor de Vlaamse overheden ondersteun je onze klanten in hun ruimtelijke noden door hoogwaardige ETL-processen te ontwikkelen, raster- en vectormanipulaties uit te voeren in 2D of 3D en aan databank beheer te doen via complexe queries.
Duurzame relaties opbouwen met jouw klanten en hen bijstaan en adviseren is iets wat je hoog in het vaandel draagt. Je zoekt actief naar waardevolle feedback en dialoog om een zeer goed zicht te hebben op de uitdaging van de klant en de evoluerende noden op elk moment.
Dankzij deze aanpak bouw je samen met het team aan nieuwe herbruikbare productdienstencombinaties en ontwikkelen jullie een langetermijnvisie en strategie inzake de geleverde GEO-ICT oplossingen en producten.
Je wil uitgroeien tot een rolmodel om anderen te helpen groeien en samen de teamresultaten te garanderen. Je houdt je up to date met toekomstige trends binnen de GIS en GEO-ICT en andere markten, de wereld van onze klanten.
Processen en tools neem je kritisch onder de loep en je betrekt jouw collega’s om verbeteringen aan te gaan en te implementeren.

Wil je in een dynamisch en gedreven team terechtkomen?
Heb je een perfecte kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Engels?
Dan ben jij de GIS Analyst die we zoeken! Wij investeren graag in jouw groei! Reageer snel en stuur ons jouw cv via jobs_nl@gim.be.


 

Deze pagina delen:

Stel je kandidaat!

Laat ons weten wie je bent en waarom je bij GIM wil werken. Stuur nu je motivatiebrief en CV naar jobs.nl@gim.be