GIS Analyst

Waalse overheid

Meer weten?

GIM is expert in geografische informatie. We helpen klanten via slimme producten en oplossingen om betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Intelligente en toekomstgerichte locatie-software is onze passie en kernactiviteit. Ben je op zoek naar een fijne job in een inspirerende omgeving? Kom dan - samen met onze 70 Geo- en ICT-experten - bouwen aan toepassingen waarmee onze klanten het verschil maken.


Jouw rol

Je draagt vanuit jouw GIS-expertise bij tot slimme keuzes om duurzame oplossingen aan klanten en partners binnen jouw projecten voor te stellen. Je ondersteunt onze klanten in hun ruimtelijke noden door bijvoorbeeld hoogwaardige ETL-processen te creëren en 2D en 3D analyses te doen.
Duurzame relaties opbouwen met jouw klanten en hen bijstaan en adviseren is iets wat je hoog in het vaandel draagt. Je zoekt actief naar waardevolle feedback en dialoog om een zeer goed zicht te hebben op de uitdaging van de klant en de evoluerende noden op elk moment.

Dankzij deze aanpak bouw je samen met het team aan nieuwe productdienstencombinaties en ontwikkelen jullie een langetermijnvisie en strategie inzake de geleverde GEO-ICT oplossingen en producten. Zo ben je in staat herbruikbare oplossingen die perfect passen in de klantcontext te ontwikkelen en de toekomst van de Waalse, Brusselse en Luxemburgse overheden mee vorm te geven.

Je neemt de lead in verband met jouw eigen deadlines en bent alert in verband met de teamplanning en de beloofde deliverables die wij als team nastreven.
Je wil uitgroeien tot een rolmodel om anderen te helpen groeien en samen de teamresultaten te garanderen. Je houdt je up to date met toekomstige trends binnen de GEO ICT en andere markten, de wereld van onze klanten.
Processen en tools neem je kritisch onder de loep en je betrekt jouw collega’s om verbeteringen aan te gaan en te implementeren.

Dankzij jouw inbreng worden oplossingen, processen en samenwerkingen naar een hoger niveau getild en raken collega’s, klanten en partners geïnspireerd om uitdagingen vanuit een bredere scope en een vernieuwende insteek te bekijken.

Jouw profiel

Hou je ervan GEO-data te manipuleren en te analyseren? Ben jij ervaren in het gebruik van ETL en GIS tools zoals FME, ARC-Gis en Q-Gis? Denk jij steeds aan bijleren, dingen beter en anders doen? Hou jij vlot rekening met de klantwaarde die wij nu en in de toekomst kunnen leveren? Sta jij stil hoe je beter, duurzamer en effectiever te werk kan gaan? Wil jij ons team, klanten en partners inspireren naar een hoger niveau? Wil je in een dynamisch en energetisch team terechtkomen? Heb je een perfecte kennis van het Frans en een goede kennis van het Engels en het Nederlands?
Dan ben jij de GIS Analyst die we zoeken! Reageer snel en stuur ons jouw cv via jobs_nl@gim.be.

Deze pagina delen:

Stel je kandidaat!

Laat ons weten wie je bent en waarom je bij GIM wil werken. Stuur nu je motivatiebrief en CV naar jobs.nl@gim.be