Utility GIS Analyst

Meer weten?

GIM is gespecialiseerd in geografische data (geo-data). Met slimme data en innovatieve tools helpen wij bedrijven efficiënter te werken en onderbouwde beslissingen te nemen. Voor ons FME-team zijn we momenteel op zoek naar een FME Expert. Word jij de nieuwe krak in onze ploeg? Ontdek het hieronder.

Als toekomstig FME Expert help je het data-integratieplatform FME promoten en verbeteren. FME – voluit Feature Manipulation Engine – is de ETL-tool van Safe Software, een van onze Gold Partners. Met deze tool kunnen bedrijven ruimtelijke gegevens automatisch converteren om ze te integreren in alle facetten van hun organisatie. Waar en wanneer ook, en in om het even welke structuur of format.


Jouw uitdaging

In deze functie help je een product-dienstcombinatie ontwikkelen die een antwoord biedt op de hedendaagse uitdagingen van nuts- en industriebedrijven. Denk daarbij aan data migratie, integratie van GIS data met andere systemen (SAP, DMS enz) of aan intelligente geografische data kwaliteitscontrole. Je treedt in dialoog met onze klanten om een nauwkeurig en correct beeld te vormen van hun noden. Dankzij je kennis over en inzicht in de technische en functionele noden van de klant stel je jouw team in staat om een flexibele FME-workspace en hoogwaardige ETL-processen op te zetten. Tegelijk kunnen we onze klanten zo een oplossing op maat aanbieden en bouwen we aan partnerships op de lange termijn.


Jouw profiel

  • Je bent uiterst gevoelig voor klantenbehoeften en gebeten om deze beter te begrijpen.
  • Je bent communicatief en treedt graag in dialoog met klanten, partners en stakeholders.
  • Je gaat gestructureerd te werk en haalt makkelijk milestones en deadlines.
  • Je getuigt van continue verbeteringsdrang: je zoekt graag uit hoe je bestaande processen, tools en systemen kan optimaliseren.
  • Je weet als geen ander nieuwe technologische trends te spotten, die we in de ontwikkeling van onze oplossingen kunnen benutten.
  • Je detecteert snel marktuitdagingen, die je moeiteloos vertaalt naar opportuniteiten, concrete oplossingen en/of een strategie.
  • Je hebt voeling met processen voor planning, budgetering en forecasting.
  • Je kan een persoonlijk ontwikkelingsplan aanhouden en evalueren.
  • Je wil voortdurend bijleren van anderen en deinst er niet voor terug om ook je eigen expertise te delen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een grote plus.  


Wat wij bieden 

Een boeiende carrière in een dynamische en innovatieve omgeving, met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Bij GIM weten we dat onze mensen het verschil maken: je krijgt dan ook volop de kans om je eigen skills te ontplooien én onze organisatie mee vorm te geven en uit te bouwen. In ruil bieden we je mooie arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en een aantrekkelijke verloning inclusief extralegale voordelen.

Kortom, ben je net als ons gebeten door geo-data? Wil je je verdiepen in de wereld van FME? En neem je alleen genoegen met het beste? Reageer dan snel op onze vacature!

Stuur je motivatiebrief en cv naar Iris Jans met de vermelding van de referentie ‘Utility GIS Analyst ’.

Deze pagina delen:

Stel je kandidaat!

Laat ons weten wie je bent en waarom je bij GIM wil werken. Stuur nu je motivatiebrief en CV naar jobs.nl@gim.be