Business Developer AI

Meer weten?

GIM is een expert in geografische informatie. We helpen onze klanten om betere beslissingen te nemen en effectiever te werken door het gebruik van ruimtelijke informatie. Je kan gerust zeggen dat intelligente locatiesoftware en de verwerking van geodata onze passie is. Wij zijn een groeiend bedrijf, geloven in een zelfsturende cultuur en duurzame bedrijfsverantwoordelijkheid. Om de groei van onze Artificial Intelligence en Aardobservatie Feature Extraction activiteiten te versnellen, zijn we op zoek naar een Business Developer - Project Manager.

Hieronder vind je geen klassieke vacature, maar het verschil dat je zal maken in de vorm van een kort verhaal. Wil jij samen met ons werken aan een wereld waarin geodata mensen helpen om beter te leven en slimmere keuzes te maken? Laat het ons weten!

Als business developer ben ik verantwoordelijk voor het verkennen van de markt voor nieuwe of evoluerende Artificial Intelligence producten en -diensten. Ik kan strategische initiatieven ontwikkelen op basis van toegevoegde waarde-creatie voor onze klanten. Op basis van hechte relaties met diverse stakeholders, ontwikkel ik strategische ontwikkelingsplannen.

Ik innoveer ook de prestaties van bestaande Feature Extraction-producten en -diensten met hun marktpotentieel om ons potentieel in de huidige marktsegmenten beter te benutten. Bij het vernieuwen van strategische en tactische plannen per klant, zorg ik ervoor dat de verschillende projectdoelstellingen elkaar op een duurzame manier versterken.

Ik breng middelen (mensen, materialen, financiële, technologische en commerciële) samen om winnende offertes op te stellen. Hiervoor creëer ik informatie over de ontwikkeling van waardepropositie, inclusief onze productpositionering voor doelsegmenten. Bij het vaststellen van prijzen houd ik rekening met het evenwicht tussen de limieten en de bedreigingen waarop we moeten reageren. Deze initiatieven, gecombineerd met de identificatie van de impact van opkomende technologieën, resulteren uiteindelijk in een sterke verkorting van onze doorlooptijden en de toename van onze investeringsmogelijkheden.

Ik organiseer feedbackstromen om de evolutie en het beheer van het business development plan aan te passen. Om dit te bereiken, analyseer en evalueer ik doelstellingen en integreer ik onverwachte kansen. Dankzij mijn goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels doe ik dit met gemak.

Als onderdeel van mijn business development activiteiten beheer ik ook enkele van de belangrijkste projecten die ik kon binnenbrengen, waarbij ik de volledige cyclus van idee tot oplevering bewaak. Ik budgetteer, plan en coördineer met de klant, partners en teamleden om binnen scope, tijd en budget te blijven. Ik stuur indien nodig op een innovatieve manier en in co-creatie met de klant bij. Ik werk continu aan een groeiend projectteam dat zich inzet en ownership neemt. Ik help onze teams om te groeien door hen bewust te maken van hun limieten en ik garandeer een verdere ontwikkeling van de competenties van het team in verband met het beheren van projecten, verkoopprognoses en offertes.

Wat wij bieden?

Een boeiende carrière in een dynamische en sterk innoverende omgeving met heel veel ruimte voor eigen inbreng, eigenaarschap en initiatief. Bij GIM weten we dat medewerkers het verschil maken. We willen jou volop betrekken en kansen geven om ons bedrijf mee uit te bouwen. Uiteraard is dit aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en dito verloning inclusief extralegale voordelen. Er staat een gedegen inwerkprogramma op jou te wachten!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan een motivatiebrief met CV met vermelding van de referentie ‘Business Developer AI’ naar jobs_nl@gim.be t.a.v. Iris Jans.

Stel je kandidaat!

Laat ons weten wie je bent en waarom je bij GIM wil werken. Stuur nu je motivatiebrief en CV naar jobs.nl@gim.be