Verkoop en Marketing

Optimaliseer uw verkoop- en marketingactiviteiten, maximaliseer uw ROI en plan efficiënt uw campagnes met geografische inzichten op maat van uw salesequipe.

Slimme geo-oplossingen voor Verkoop en Marketing? Contacteer GIM

of  laat u inspireren door realisaties voor onze klanten 

Onze antwoorden op uitdagingen voor Verkoop en Marketing

Verkoop en Marketing

Uw bedrijfs- en marktgegevens (letterlijk) op de kaart zetten

Door uw klantenbestand en bedrijfsgegevens uit ‘Business Intelligence’-systemen te verrijken met geografische data, komt u tot socio-demografische inzichten voor uw marketing- en salesteams. En door die ruimtelijke informatie ook grafisch weer te geven, ontdekt u nog makkelijker relevante patronen, trends en verbanden.

Verkoop en Marketing

Uw indirecte saleskanalen optimaliseren

Hoe kunt u de prestaties van uw saleskanalen verbeteren? Welke gebieden hebben veel potentieel voor uw distributie- of verkooppunt? Waar breidt u uw distributienetwerk het best uit en waar perkt u het beter in? Hoe zorgt u ervoor dat uw distributeurs optimaal verspreid liggen? Aan de hand van de slimme geografische analyses van GIM bepaalt u makkelijk de meest efficiënte aanpak voor uw organisatie.   

Verkoop en Marketing

Locatiegerichte mediacampagnes efficiënt plannen

Om de ROI van uw media- en marketingcampagnes naar nieuwe hoogtes te tillen, wilt u weten waar uw klanten of andere doelgroepen het sterkst vertegenwoordigd zijn. GIM ondersteunt u daarbij met slimme geo-analyses. Zo heeft u alle nodige inzichten om communicatiekanalen te kiezen die perfect zijn afgestemd op de noden van uw doelgroep.

Verkoop en Marketing

Uw salesregio’s efficiënt organiseren voor een maximaal rendement

Zijn uw salesactiviteiten georganiseerd volgens verschillende verkoopdistricten? Dan wilt u uiteraard gedetailleerde inzichten in de geografische spreiding van uw klantenbestand en salesresultaten.

Aan de hand van geo-analyses biedt GIM u alle info die u nodig heeft om uw salesequipe nog beter te laten presteren en uw salesregio’s optimaal te verdelen over uw vertegenwoordigers. Een voorbeeld? Lees hoe GIM het distributienetwerk van Ferrero haarscherp analyseerde.

Deze pagina delen:

Meer weten over onze oplossingen voor sales en marketing?

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

  • Service Desk

    Al klant? GIM helpt u verder.

    Klantendienst

    Geïnteresseerd in wat we doen?