Retail

Laat uw winkel- en POS-locaties hoge toppen scheren door de geografische spreiding van uw verkoopnetwerk te optimaliseren en locatiegerichte campagnes op poten te zetten.

Slimme geo-oplossingen voor Retail? Contacteer GIM

of  laat u inspireren door realisaties voor onze klanten 

Onze antwoorden op uitdagingen voor Retail

Retail

De prestaties van uw verkoopnetwerk optimaliseren en het ideale verkooppunt vinden

Welke potentiële winkellocatie zal het grootste aantal klanten aantrekken? GIM analyseert geodata om deze prangende vraag omtrent uw verkoopnetwerk te beantwoorden.

We brengen het marktpotentieel en de prestaties van (potentiële) verkooppunten nauwgezet in kaart. En dat voor de meest specifieke sectoren. Zo kan u de geografische spreiding van uw verkoopnetwerk optimaliseren en weet u meteen waar u uw POS-activiteiten moet stopzetten of uitbreiden. Lees bijvoorbeeld meer over hoe GIM de optimale locatie voor apotheken berekent.

Retail

Locatiegerichte mediacampagnes efficiënt plannen

Om de ROI van uw media- en marketingcampagnes naar nieuwe hoogtes te tillen, heeft u nood aan een veelheid aan geografische informatie: van de distributiegebieden met de grootste concentratie potentiële klanten tot het communicatiegedrag van uw doelgroepen binnen een bepaalde regio.

Aan de hand van geo-analyses ondersteunt GIM u bij het kiezen van onder meer de geknipte communicatiekanalen voor uw campagne. Een voorbeeld? Samen met bpost ontwikkelde GIM een online oplagecalculator om adverteerders te helpen bij de regionale spreiding van hun ongeadresseerde mailings.

Deze pagina delen:

Meer weten over onze oplossingen voor retail en verkooppunten?

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

  • Service Desk

    Al klant? GIM helpt u verder.

    Klantendienst

    Geïnteresseerd in wat we doen?