Mobiliteit en Logistiek

Door uw teams steeds vlot en efficiënt de baan op te sturen, kunt u uw bedrijfsvloot en -mobiliteit, en ook de organisatie van uw sales- en logistieke activiteiten nauwgezet structureren. Geografische informatie biedt uitweg.

Slimme geo-oplossingen voor Mobiliteit en Logistiek? Contacteer GIM

of  laat u inspireren door realisaties voor onze klanten 

Onze antwoorden op uitdagingen voor Mobiliteit en Logistiek

Mobiliteit en Logistiek

Reistijden en -kosten drukken

Uw bedrijfsvloot moet op geregelde tijdstippen de baan op volgens een vast of variabel rijschema. Daarom wil u de snelste trajecten – zowel voor gebruikelijke als dringende interventies – inplannen en in kaart brengen.

GIM biedt u de geo-inzichten die u daarvoor nodig heeft en houdt daarbij rekening met talrijke factoren: de verkeersituatie op elk moment van de dag, uurregelingen enzovoort. Zo verlopen uw ritten tijd- en kostenefficiënt en zet u een naadloze dienstverlening op poten. Leer bijvoorbeeld meer over hoe GIM snelheids- en verkeersdata analyseerde om de distributieroutes van bpost te optimaliseren.

Mobiliteit en Logistiek

De regio’s waarin u actief bent optimaal structureren

Van regionale salesteams tot logistieke processen: veel van uw bedrijfsactiviteiten en diensten zijn geografisch gestructureerd. Aan de hand van ruimtelijke data en geomarketinganalyses biedt GIM u slimme inzichten om die te stroomlijnen.

Zo stemt u uw verkoopactiviteiten af op de verwachtingen van uw klanten en de economische realiteit. U bepaalt ook de meest kostenefficiënte trajecten en verplaatsingen voor uw sales- of logistieke ploegen. En u zorgt voor een optimale geografische verdeling van uw klantenportefeuille en verkooppunten. Meer weten? Lees hoe GIM de salesactiviteiten van Ferrero mee helpt organiseren.

Deze pagina delen:

Meer weten over de oplossingen van GIM voor mobiliteit en logistiek?

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

  • Service Desk

    Al klant? GIM helpt u verder.

    Klantendienst

    Geïnteresseerd in wat we doen?