Mobiliteit en Logistiek

Door uw teams steeds vlot en efficiënt de baan op te sturen, kunt u uw bedrijfsvloot en -mobiliteit, en ook de organisatie van uw sales- en logistieke activiteiten nauwgezet structureren. Geografische informatie biedt uitweg.

Slimme geo-oplossingen voor Mobiliteit en Logistiek? Contacteer GIM

of  laat u inspireren door realisaties voor onze klanten 

Onze antwoorden op uitdagingen voor Mobiliteit en Logistiek

Mobiliteit en Logistiek

Reistijden en -kosten drukken

Uw bedrijfsvloot moet op geregelde tijdstippen de baan op volgens een vast of variabel rijschema. Daarom wil u de snelste trajecten – zowel voor gebruikelijke als dringende interventies – inplannen en in kaart brengen.

GIM biedt u de geo-inzichten die u daarvoor nodig heeft en houdt daarbij rekening met talrijke factoren: de verkeersituatie op elk moment van de dag, uurregelingen enzovoort. Zo verlopen uw ritten tijd- en kostenefficiënt en zet u een naadloze dienstverlening op poten. Leer bijvoorbeeld meer over hoe GIM snelheids- en verkeersdata analyseerde om de distributieroutes van bpost te optimaliseren.

Mobiliteit en Logistiek

De regio’s waarin u actief bent optimaal structureren

Van regionale salesteams tot logistieke processen: veel van uw bedrijfsactiviteiten en diensten zijn geografisch gestructureerd. Aan de hand van ruimtelijke data en geomarketinganalyses biedt GIM u slimme inzichten om die te stroomlijnen.

Zo stemt u uw verkoopactiviteiten af op de verwachtingen van uw klanten en de economische realiteit. U bepaalt ook de meest kostenefficiënte trajecten en verplaatsingen voor uw sales- of logistieke ploegen. En u zorgt voor een optimale geografische verdeling van uw klantenportefeuille en verkooppunten. Meer weten? Lees hoe GIM de salesactiviteiten van Ferrero mee helpt organiseren.

Deze pagina delen:

Meer weten over de oplossingen van GIM voor mobiliteit en logistiek?

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

  • Service Desk

    Al klant? GIM helpt u verder.

    Klantendienst

    Geïnteresseerd in wat we doen?