Internationale (hulp)organisaties en ngo’s

Actuele en precieze geo- en demografische informatie over ontwikkelingsgebieden is een must voor internationale organisaties en ngo’s. Zo kunnen ze hun faciliteiten op de meest geschikte plek opzetten en hun ontwikkelingshulp efficiënt coördineren.

Slimme geo-oplossingen voor Internationale organisaties en ngo’s? Contacteer GIM

of  laat u inspireren door realisaties voor onze klanten 

Onze antwoorden op uitdagingen voor Internationale organisaties en ngo’s

Internationale organisaties en ngo’s

Nederzettingen nauwgezet detecteren en in kaart brengen

Om ontwikkelingshulp van daadkracht te voorzien, heeft u niet alleen betrouwbare demografische informatie nodig, maar ook accurate geo-inzichten. En dat terwijl die info voor ontwikkelingslanden vaak ontbreekt of om de haverklap verandert.

De omvang, bevolkingsdichtheid en -groei van sloppenwijken bepalen? Menselijke nederzettingen, infrastructuur en veranderingen in het (stedelijk) landschap detecteren? De aardobservatiediensten van GIM gebruiken satellietbeelden om een antwoord te formuleren op vragen van hulporganisaties of ngo's. Zo krijgt u – op kostenefficiënte wijze – objectieve geo- en demografische analyses omtrent de meest uitgestrekte ontwikkelingsgebieden.

Meer weten? Ontdek hoe GIM de Nigeriaanse deelstaten Kaduna en Bauchi in kaart bracht om het poliovaccinatieprogramma van e-Health van succes te verzekeren.

Deze pagina delen:

Meer weten over de oplossingen van GIM voor ngo's?

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

  • Service Desk

    Al klant? GIM helpt u verder.

    Klantendienst

    Geïnteresseerd in wat we doen?