Verzekeringen

Meer weten?

Correcte, actuele en uiterst gedetailleerde geografische gegevens zijn essentieel voor verzekeraars. Hiermee kunnen ze de verzekeringsrisico’s van een pand of locatie correcter inschatten.

Onze antwoorden op uitdagingen voor Verzekeringen

Verzekeringen

Correct inschatten van verzekeringsrisico’s

De risico’s die samenhangen met een te verzekeren pand, worden in grote mate bepaald door de exacte locatie en omgevingskenmerken: Wat is de functie van de nabijgelegen gebouwen? Hoe hoog is het gebouw? Hoeveel (andere) bewoners zijn er? Is de omgeving veilig? Is er kans op overstroming? Zijn de verzekeringsobjecten geografisch voldoende verspreid (cumulrisico’s)? Het zijn slechts enkele vragen waarop je als verzekeringsmaatschappij een antwoord zoekt én vindt dankzij geodata. GIM verrijkt je adressenlijst met geografische gegevens, brengt risico’s in kaart en biedt relevante inzichten die je risicoanalyses optimaliseren.

Lees hoe Aon Benfield zijn advies aan  aan klanten verfijnt met precieze gebouwinfo

Andere behoeften die GIM kan invullen
Verzekeringen

Test

Hello

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  Véronique De Laet

  Véronique De Laet

  Project Manager

  +32 16 40 30 39 +32 16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst

  Geïnteresseerd in wat we doen?

  Laat het ons weten