Mobiliteit en Logistiek

Meer weten?

Onze antwoorden op uitdagingen voor Mobiliteit en Logistiek

Mobiliteit en Logistiek

Slimme mobiliteitsanalyses maken

Waar komen je bezoekers vandaan? En waar rijden ze naartoe? Hoeveel verkeer passeert er voor mijn huidige winkel? En verhuis ik beter naar een andere locatie? Historische verkeersanalyses ondersteunen locatiekeuzes en geven mobiliteitsplannen van overheden mee vorm. 

Mobiliteit en Logistiek

Reistijden en -kosten drukken

Je bedrijfsvloot moet op geregelde tijdstippen de baan op volgens een vast of variabel rijschema. Daarom wil je de snelste trajecten – zowel voor gebruikelijke als dringende interventies – inplannen en in kaart brengen.

GIM biedt  de geo-inzichten die je daarvoor nodig heeft en houdt daarbij rekening met talrijke factoren: de verkeersituatie op elk moment van de dag, uurregelingen enzovoort. Zo verlopen je ritten tijd- en kostenefficiënt en zet je een naadloze dienstverlening op poten. Leer bijvoorbeeld meer over hoe GIM snelheids- en verkeersdata analyseerde om de distributieroutes van bpost te optimaliseren.

Mobiliteit en Logistiek

De regio’s waarin je actief bent optimaal structureren

Van regionale salesteams tot logistieke processen: veel van uw bedrijfsactiviteiten en diensten zijn geografisch gestructureerd. Aan de hand van ruimtelijke data en geomarketinganalyses biedt GIM u slimme inzichten om die te stroomlijnen.

Zo stemt je je verkoopactiviteiten af op de verwachtingen van je klanten en de economische realiteit. Je bepaalt ook de meest kostenefficiënte trajecten en verplaatsingen voor uw sales- of logistieke ploegen. En je zorgt voor een optimale geografische verdeling van je klantenportefeuille en verkooppunten. Meer weten? Lees hoe GIM de salesactiviteiten van Ferrero mee helpt organiseren.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  Véronique De Laet

  Véronique De Laet

  Project Manager

  +32 16 40 30 39 +32 16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst

  Geïnteresseerd in wat we doen?

  Laat het ons weten