Ontdek de nieuwe mogelijkheden van MapInfo Pro 17.0.3!

Meer weten?
26 juni 2019

MapInfo Pro is het gebruiksvriendelijke Desktop GIS-pakket van Pitney Bowes. De nieuwe versie MapInfo Pro 17.0.3 is net gelanceerd en bevat twee belangrijke extra’s: MapInfo Marketplace en Python ondersteuning.

Met MapInfo leggen je medewerkers snel en eenvoudig relevante verbanden tussen bedrijfsdata en locatiegegevens. Het resultaat? Uitgebreide marktinzichten en betere besluitvorming.

MapInfo Marketplace: extra toepassingen in enkele kliks

Met de MapInfo Marketplace vind je extra handige applicaties die een verdere uitbreiding vormen op de reeds bestaande MapInfo functies. Zo exporteer je met MapInfo2Excel al je data naar Excelformaat. Met “Close unused tables” verwijder je ongebruikte tabellen in een handomdraai. 

Mapinfo marketplace

Python ondersteuning

MapBasic is nog steeds de belangrijkste MapInfo programmeertaal, maar één van de snelst groeiende programmeerscript-talen is Python. Vanaf nu is het mogelijk om MapBasic applicaties te ontwikkelen met Python als programmeertaal. Ook integreer je  bestaande Python scripts uit het grote aanbod aan open source apps in MapInfo.

Meer info?

Alle info over de nieuwe features vind je op de MapInfo website en op de Knowledge community van Pitney Bowes.

Hoe de nieuwe versie downloaden?  

Alle downloadlinks kunnen teruggevonden worden via deze webpagina

Wie MapInfo voor het eerst gebruikt, kan gedurende 30 dagen een evaluatieversie uitproberen. Zo test je meteen ook de ProViewer. 

Bestaande klanten worden geadviseerd om hun versie van MapInfoPro te upgraden aan de hand van een Maintenance Upgrade. 

Download je nieuwe versie via het Estore-platform.

MapInfo 17.0.2 upgrade

Dit is al de tweede upgrade van MapInfo dit jaar. Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste features van de vorige upgrade.