MapInfo PRO v2019: welkom in de toekomst van Location Analytics

MapInfo PRO v2019: welkom in de toekomst van Location Analytics

Meer weten?
5 december 2019

Bijna 2 jaar na de lancering van MapInfo 17 lanceert Pitney Bowes nu MapInfo Pro v2019. Na vier kleine upgrades omvat de nieuwste versie veel drastische verbeteringen die zowel nieuwe als geavanceerde gebruikers zullen aanspreken. Voor deze aanpassingen werd inspiratie gehaald bij de gebruikers zelf.

MapInfo Pro is de krachtige tool voor desktop mapping en ruimtelijke analyse, zorgvuldig ontworpen en verbeterd in samenwerking met gebruikers. 

We zetten de belangrijkste nieuwigheden even op een rij. 

Nieuwe SQL select tools

Dit betekent o.a. een volledig nieuwe SQL interface en SQL taalfuncties, een Select By Location tool, en nog meer…

Toegang tot MapInfo Marketplace vanuit de desktop applicatie

Deze feature werd reeds geïntroduceerd in versie 17.0.3, maar de bibliotheek met tools en extensies is verder uitgebreid. 

Verbeteringen in de layout en in de legendes

In- en uitzoomen in het  layout-venster gaat nu sneller dan voordien en gevectoriseerde output voor legendes garandeert een haarscherpe kwaliteit.

Een Heat Map tool in de standaardversie

Met de Quick Heatmap tool is het mogelijk om een heatmap te creëren met verschillende instellingen voor resolutie en detail.

Meer info over de nieuwe features vind je in dit artikel

Hou ook steeds de Pitney Bowes Knowledge Community in het oog. Je vindt hier geregeld nieuws over MapInfo zoals deze sneak preview van de layout verbeteringen in MapInfo Pro v2019!

Hoe de nieuwe versie downloaden?

Wie MapInfo voor het eerst gebruikt, kan gedurende 30 dagen een evaluatieversie uitproberen. Zo test je meteen ook de ProViewer. De downloadlinks zijn beschikbaar via de community post

Bestaande klanten zullen hun nieuwe serienummer en toegangscode per mail ontvangen vòòr midden december. Hiermee kan de evaluatieversie geactiveerd worden.