Hoe GIM verder werkt tijdens de coronamaatregelen

Meer weten?
19 maart 2020

De Covid-19 crisis in België evolueert snel. Ook na de verstrengde maatregelen van de Belgische regering heeft GIM alle voorzieningen getroffen om de continuïteit van zijn diensten te garanderen. 

Uiteraard doen we alles om de impact van deze uitzonderlijke situatie op onze dienstverlening te beperken en onze engagementen na te komen.  Tegelijkertijd willen we de gezondheid van onze werknemers beschermen en de verspreiding van het virus tegengaan. 

Sinds begin deze week beperken we de verplaatsingen tot een absoluut minimum. Daarom werken onze medewerkers vrijwel volledig van op afstand. Vergaderen gebeurt via videoconferencing en dat lukt vrij aardig. We vragen onze klanten om ook de nodige voorzieningen te treffen om onze consultants toe te laten om hun opdrachten van op afstand te kunnen organiseren. 

Al onze evenementen (FME World Tour, seminaries) en trainingen voor de komende weken worden opgeschort. We bestuderen de mogelijkheid om deze op een virtuele manier te organiseren. U verneemt hierover meer van zodra een beslissing valt. 

Onze Service Desk blijft uiteraard bereikbaar via de normale contactgegevens: servicedesk@gim.be of per telefoon via 016 387 581. 

GIM is er klaar voor. Meer dan ooit kan u rekenen op ons engagement ! Waak over uw gezondheid en aarzel niet uw GIM-contactpersoon aan te spreken voor verdere toelichting. 

Meer nieuws