De FME World Tour gaat vanaf 5 mei online

Meer weten?
31 maart 2020

Helaas zitten de omstandigheden dit jaar niet mee en kan de World Tour niet in Leuven plaatsvinden. Maar niet getreurd! Samen met Safe Software hebben we een waardig online alternatief uitgewerkt. Je gaat dit jaar niet naar de FME World Tour, maar de FME World Tour komt tot bij jou!

Ter vervanging van de FME World Tour brengen we een volwaardig en boeiend programma tijdens verschillende korte webinars, gespreid in de tijd. Webinars zijn interactieve online seminaries. Je kiest zelf aan welke online sessies je deelneemt, afhankelijk van je interesses en beschikbaarheden.

Webinar: wat is nieuw in FME 2020 – dinsdag 5 mei, 15-16u

We geven de aftrap met de traditionele keynote van de FME World Tour: Gerhard Fischl van Safe Software zal live vanuit Canada alle nieuwigheden in FME2020 voorstellen. Na de presentatie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Gerhard en de FME-experts van GIM.

Bekijk nu de volledige opname van dit webinar >

Webinar: FME Beste Practices - dinsdag 12 mei, 15-16u

Leer bij en win! Tijdens dit webinar delen de FME-experts van GIM hun best practices. Verhoog je productiviteit in FME met tips en trics voor het opzetten en organiseren van workspaces en voor het werken met de nieuwe FME-functies. Daarna kun je deelnemen aan de beroemde FME FUN Raffle, de legendarische wedstrijd gebaseerd op de nieuwe FME-functionaliteiten. De top 3 spelers krijgen 2 uur gratis FME-consultancy aangeboden door GIM. Mis het niet!

Bekijk nu de volldeige opname van dit webinar >

Webinar: hoe Elia zijn datakwaliteit ondersteunt met FME - woensdag 20 mei, 15-16u

Werk je met grote datavolumes? Dan is datakwaliteit ongetwijfeld een belangrijke zorg. Met FME kun je kwaliteitsproblemen detecteren, beoordelen en oplossen. Tijdens het webinar van 20 mei leer je hoe hoogspanningsnetbeheerder Elia FME inzet voor het verzekeren van de kwaliteit van zijn geodata.

Schrijf je nu in >

Webinar: Automatiseer alles met FME Server - Case Fluvius - dinsdag 26 mei, 15-16 u

Vele organisaties willen de integratie van datastromen uit verschillende bronnen automatiseren. Netbeheerder Fluvius zet al jaren FME Server in voor een reeks data-integratieprocessen en geeft tijdens dit webinar een inkijk hoe FME zijn dagelijkse werking efficiënter maakt.

Schrijf je nu in >

Webinar: Laat je data vrij stromen - een inleiding tot FME - dinsdag 9 june, 15-16u

Het laatste webinar uit deze reeks is bestemd voor nieuwe of toekomstige FME-gebruikers. Werk je met complexe (geo)data en wil je het beheer ervan stroomlijnen en au tomatiseren? Heb je al gehoord van FME en wil je weten of deze tool geschikt is voor jouw organisatie? Tijdens deze interactieve sessie krijg je inzicht in de belangrijkste functies en een antwoord op al je vragen.

Schrijf je nu in >

Volg GIM via linkedin of abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het programma.