5 FME webinars voor een stressvrij databeheer

Meer weten?
31 maart 2020

Helaas kon de FME World Tour dit jaar niet in Leuven plaatsvinden. Maar niet getreurd! Samen met Safe Software hebben we een waardig online alternatief uitgewerkt.

Je kan nu alle FME webinars opnieuw bekijken.

Webinar: Laat je data vrij stromen - een inleiding tot FME

Dit webinar is bestemd voor nieuwe of toekomstige FME-gebruikers. Werk je met complexe (geo)data en wil je het beheer ervan stroomlijnen en au tomatiseren? Heb je al gehoord van FME en wil je weten of deze tool geschikt is voor jouw organisatie? Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de belangrijkste functies en een antwoord op al je vragen.

Bekijk nu de volledige opname van dit webinar >

Webinar: wat is nieuw in FME 2020

Gerhard Fischl van Safe Software presenteert vanuit Canada alle nieuwigheden in FME2020

Bekijk nu de volledige opname van dit webinar >

Webinar: FME Best Practices

Tijdens dit webinar delen de FME-experts van GIM hun best practices. Verhoog je productiviteit in FME met tips en trics voor het opzetten en organiseren van workspaces en voor het werken met de nieuwe FME-functies.

Bekijk nu de volledige opname van dit webinar >

Webinar: hoe Elia zijn datakwaliteit ondersteunt met FME

Werk je met grote datavolumes? Dan is datakwaliteit ongetwijfeld een belangrijke zorg. Met FME kun je kwaliteitsproblemen detecteren, beoordelen en oplossen. Tijdens dit webinar leer je hoe hoogspanningsnetbeheerder Elia FME inzet voor het verzekeren van de kwaliteit van zijn geodata.

Bekijk nu de volledige opname van dit webinar >

Webinar: Automatiseer alles met FME Server - Case Fluvius

Vele organisaties willen de integratie van datastromen uit verschillende bronnen automatiseren. Netbeheerder Fluvius zet al jaren FME Server in voor een reeks data-integratieprocessen en geeft tijdens dit webinar een inkijk hoe FME zijn dagelijkse werking efficiënter maakt.

Bekijk nu de volledige opname van dit webinar >

 

Volg GIM via linkedin of abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het programma.