Geocoderen

Ontsluit het potentieel van je adressen

Meer weten?

Een ogenschijnlijk stukje administratie zoals een adres bevat eigenlijk een schat aan informatie. Inzichten in je klanten, mogelijke verbeterpunten op het vlak van logistiek of optimale spreiding van sales en marketing: via geocodering ontsluit je die cruciale info.

Geocodering is de eerste stap naar kennis om je bedrijfsprocessen (strategie, sales, marketing, logistiek …) te optimaliseren. Aan al je adresgegevens voegen we de precieze geografische informatie toe in de vorm van x- en y-coördinaten. Een eerste resultaat daarvan is een landkaart met daarop je adressen geplot.

Van locatie naar actie

Correct gelokaliseerde adressen zijn nog maar het begin. Via intelligente tools kan je vervolgens gerichte acties bepalen. Wat is je marktgebied op basis van de spreiding van je klanten rond je winkel(netwerk)? Moet je je salesteams geografisch herschikken? Heb je in een bepaalde regio een extra verkooppunt of dealer nodig? Of kan je logistieke efficiëntiewinsten boeken?

Je data correct en up-to-date

Zonder kwalitatieve data geen onderbouwde acties. Je adressenlijst moet dus in de eerste plaats correct en up-to-date zijn. Daarom werken wij met Belmap, de meest accurate adresinfo in België. Dit platform combineert een brede waaier aan databronnen, en filtert die op relevantie. Bovendien standaardiseert Belmap ook je adresinfo. Geen zeven varianten op één straat dus.

Afgestemd op je noden en behoeftes

De geografische info stemmen we af op jouw toepassing. Dat kan een adreslocatie in een gebouw zijn, maar ook coördinaten van de straatas of zelfs de postbus. Dankzij de ‘matching score’ zie je voor elk adres hoe nauwkeurig de toegekende positie is.

Ook onze diensten stemmen we af op wat je nodig hebt. Je adresbestand verrijken via eenmalige geocodering? Of wil je een continue dienstverlening via een webconnectie?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  Véronique De Laet

  Véronique De Laet

  Project Manager

  +32 16 40 30 39 +32 16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst