Map Widget

Interactieve WebGIS-applicaties op maat

Meer weten?

Wil je snel en op een gebruiksvriendelijke manier interactieve kaarten integreren in je website of applicatie? Dan is de Map Widget de oplossing.

De Map Widget is de perfecte module voor de ontwikkeling van interactieve online map-applicaties. Gebruikers kunnen niet alleen de kaart bekijken en navigeren maar ook makkelijk analyses en bewerkingen uitvoeren. 

Generieke code, specifiek maatwerk

Wil je een kaart waarin gebruikers niet alleen kunnen scrollen, adressen opzoeken en in- en uitzoomen, maar ook zelf bewerkingen en analyses doorvoeren? Geen probleem, met de Map Widget kan het allemaal.

Onze experts bouwen voor jou een kaart op maat. Daarvoor maken we gebruik van een standaard bouwpakket dat we personaliseren, afhankelijk van de vraag. Daarom zijn onze map-applicaties sneller ontwikkeld dan een toepassing die start  vanaf een wit blad.

Open source

De Map Widget-module gebruikt open source software zoals Open Layers en PostgreSQL. Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik van de Map Widget. Bovendien connecteert de Map Widget makkelijk met andere applicaties en databronnen door gebruik te maken van API’s. 

De Map Widget is de perfecte oplossing voor interactieve kaarten op jouw maat die je eenvoudig integreert in je eigen webomgeving. 

Bekijk de Map Widget in actie op de sites van Zonnekaart Vlaanderen en Fôret Wallonne

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer GIM voor meer info. 

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

  • Service Desk

    Al klant? GIM helpt je verder.

    Klantendienst