Geoblox - interactieve geo-applicaties op maat

Meer weten?

Wil je geodata helder weergeven, delen, analyseren en bewerken? Bieden standaard GIS-tools niet het gewenste maatwerk? Geoblox is GIMs framework voor de ontwikkeling van geavanceerde kaartapplicaties op maat voor web en mobiel. Met Geoblox geef je je data de intelligentie die ze verdienen.

Standaard WebGIS applicaties zijn uiterst geschikt voor het weergeven van geografische data en het maken van standaard bewerkingen en analyses. Ze hebben echter hun beperkingen op vlak van personalisatie, functionaliteiten en integratie met andere toepassingen. Daarom ontwikkelde GIM Geoblox, een bouwpakket voor geavanceerde kaartapplicaties op maat.

Volledige controle over je geodata

Wil je een kaarttoepassing waarin gebruikers niet alleen vlot geografische data kunnen weergeven, maar ook zelf bewerkingen en diepgaande analyses doorvoeren? Met Geoblox kan het allemaal. Meer nog, je kiest zelf welke functies beschikbaar zijn voor elk type gebruiker. En dat zowel voor web- als desktop-applicaties.

geoblox

Kaartapplicaties op jouw maat

De slimme modulaire opbouw van Geoblox biedt elke klant een toepassing op maat.  Je kiest uit een set van bouwstenen (“blox”) de modules die je nodig hebt. Vervolgens personaliseren we elke module volgens jouw behoefte en voorkeuren. Bovendien stemmen we het design volledig af op jouw huisstijl.

Geoblox geoICT modules

Integreer vlot kaarten, data en services

Geoblox is standaard uitgerust met veelgebruikte achtergrondlagen, data en services, zoals Open Street Map, Google Street View en regionale open databronnen. Door zijn open architectuur integreer je bovendien vlot eigen of externe data en toepassingen via webservices of API’s. Beheer je je (meta)data via een specifiek platform? Dan kun je via Geoblox je catalogus aanspreken en de lagen eenvoudig weergeven.

Daarbovenop is Geoblox de ideale manier om je gebruikers toegang te geven tot de data en diensten van Belmap, DE bron voor locatiespecifieke informatie over adressen en gebouwen in de Benelux.

Belmap

Evolueer volgens je noden

Met Geoblox bepaal je zelf je eigen groeitempo. Je betaalt dus enkel voor de modules die je nodig hebt. Wil je nieuwe modules of functies toevoegen? Geen probleem. Dankzij zijn slimme ontwerp groeit Geoblox mee met je behoeften.

Bekijk Geoblox in actie op de sites van Zonnekaart Vlaanderen, Parking Brussels en Fôret Wallonne

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Contacteer GIM voor meer info. 

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

 • Jouw contactpersoon

  An Heirman

  An Heirman

  Project & Relation Manager

  +32 (0)16 40 30 39 +32 (0)16 40 30 39

  Service Desk

  Al klant? GIM helpt je verder.

  Klantendienst