Expertise

Unieke inzichten op maat van je organisatie

Meer weten?

Alles gebeurt ergens. Daarom helpt locatie-info om juister te voorspellen, beter te beslissen en sneller te werken.

De geo-experts van GIM bundelen hun knowhow in GIS en Geo-ICT, Location Intelligence en Aardobservatie om je een oplosssing op maat te bieden. 

Maak betere locatiekeuzes

Een nieuwe vestiging openen? Je klanten beter bedienen? De mobiliteitsknoop ontwarren? Heldere geo-informatie geeft je organisatie vleugels. Zo begrijp je perfect WAAR je klanten wonen, werken en winkelen.

Laat je data voor jou werken

Slimmer omgaan met je geografische informatie? De geo-experts van GIM bouwen geo-apps die uw organisatie als gegoten zitten en helpen om je data te verzamelen, te integreren en te publiceren.

Van satellietbeelden tot relevante inzichten

Het aardobservatieteam van GIM selecteert, verwerkt, analyseert en interpreteert beelden van een breed aanbod van partners en vertaalt die in nuttige inzichten voor jouw activiteiten.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens zijn succesvol doorgestuurd.

Error!

GIM respecteert je privacy. We verzamelen je gegevens om je aanvraag te verwerken. Ook kunnen we je mogelijk op de hoogte houden van producten of diensten van GIM. In geen geval bezorgen we je gegevens aan andere organisaties. Je kunt steeds je gegevens inkijken en je verzetten tegen het verwerken ervan.  Raadpleeg het privacy-beleid van GIM  voor meer informatie.

  • Service Desk

    Al klant? GIM helpt je verder.

    Klantendienst